torstaina, syyskuuta 08, 2005

Ajattele itsesi demariksi

Image-lehti julkaisi viime numerossaan (7/05) presidenttiehdokas Sauli Niinistön haastattelun. Haastattelusta löytyy ilahduttava yksityiskohta, joka paljastaa, että porvarin on sittenkin mahdollista parantaa tapansa ja Niinistö tietää siihen jopa keinot.

Toimittaja: "Aiemmasta oikeistojohtajasta Harri Holkerista on tullut miltei sosialidemokraatti hänen vietettyään muutaman vuoden brittein saarilla. Myös Ilaskivi on vanhoilla päivillään alkanut lepsuuntua. Kuinka voimme olla varmoja, ettei sinulle ole käynyt samoin Luxemburgissa?"

Niinistö: " -- En mä usko, että kummallakaan on tapahtunut mitään radikaalia kääntymistä sosialidemokraatiksi, mutta voi olla, että jos vetäytyy sellaisesta kiihkeästä keskiöstä syrjään, se jättää enemmän tilaa ajatella."

Niinistön oman ajattelun, Kokoomusnuorista ja Ville Itälästä puhumattakaan, toivoisi myös alkavan. Ehkä siinä vaiheessa näkisimme myös heiltä aitoa huolta yhteiskunnallisesta epätasa-arvosta, köyhien maiden asemasta, sosiaalisesta turvallisuudesta sekä kestävästä kehityksestä. Toivoa on olemassa!

Ohessa myös Demarinuorten tiedote aiheesta.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ei siis mitään radikaalia kääntymistä demariksi vaikka ajatteleekin. Eli ei se ajattelu taida demariksi ainakaan muuttaa.

Mutta kokeillaampa ajatella kuin demari, vaikka Eero Heinäluoma.

Aihe: Porvarien yhteistyö pressavaaleissa.

Demarin ajatus: "Tässähän on kaivettu vuoden 1918 jakolinjat esiin!"

Jukka kirjoitti...

Luxemburg on otollista maaperää demarin kasvattamiseksi.

Anonyymi kirjoitti...

Toivoa on, jos demarit siirtyvät edes vuosikymmeneksi oppositioon.