maanantaina, lokakuuta 17, 2005

SONK eteenpäin edustajistovaalien ehdokasasettelussa

Ylioppilaskuntien edustajistovaalien ehdokasasettelu päättyi perjantaina. Viimeiset viikot ovatkin olleet hektistä aikaa. SONK menestyi ehdokashankinnassa varsin mainiosti, kaikkiaan 303 opiskelijaa asettuu ehdolle sosialidemokraattisilta listoilta ympäri maan. Tämä on kymmenesosa enemmän kuin kaksi vuotta sitten. Suurimmat ilonaiheet olivat Oulun palaaminen sosialidemokraattiselle opiskelijakentälle, Jyväskylän demariopiskelijoiden vahva menestys, lista lähes kaksinkertaistui sekä SONK:n lippulaivan, Tampereen osaston tuntuva kasvu. Tampereella Sosialidemokraatit - TASY on Tamyn vaalien suurin lista yhteensä 52 ehdokkaallaan. Suurin lista on Helsingin yliopistossa, jossa OSY asettaa ehdolle kaikkiaan 69 ehdokasta. Ainuttakaan ääntä ei kuitenkaan ole vielä annettu, joten kaikki te yliopistoissa kirjoilla olevat, tutustukaa siis paikkakuntanne ehdokkaisiin ja muistakaa käyttää ääntänne!

5 kommenttia:

Vainikainen kirjoitti...

Äänestää voi toki muitakin kuin demareita ;)

Esa Suominen kirjoitti...

Voi toki, mutta miksi?

Anonyymi kirjoitti...

Onnea vaaleihin! Ihan hyvin olette onnistuneet ehdokashankinnassa. Täytyy sanoa, että aivan oikeassa olet, miksi äänestää piiloporvareita kun voi äänestää aitojakin kokoomuslaisia ;D

Jussi

Anonyymi kirjoitti...

Onnittelut hyvin onnistuneesta ehdokasasettelusta. Mutta miksi lista Helsingissä lyheni noin rajusti ? Onko HYY:n tovereiden tankissa hiekkaa ?

Täytyy varmaan vääntäytyä uurnille, kai TYY:n listoilta löytyy joku veteraaniehdokas tällaiselle ikiopiskelijalle ?

Esa Suominen kirjoitti...

Turusta löytyy ainakin yksi todellinen veteraaniehdokas numerolla 116, tsekkaa www.tosy.fi

HYYn listat menivät nyt aikaisemmin kiinni kuin viime vaaleissa, ja uusien illat oli, todennäköisesti tarkoituksella, järjestetty vasta ehdokasasettelun päättymisen jälkeen. Sittarien kikkailua, Heinäluoma heitä rangaiskoon.