perjantaina, elokuuta 11, 2006

Jag är röd!

Ruotsin vaalit lähestyvät ja sen huomaa myös verkkomaailmassa. Havainnollisen oppitunnin sinisten ja punaisten välisistä eroista voi löytää Ruotsin demarinuorten vaalisivustolta, jossa Romeo ja Julia on saanut uuden ilmeen lyhytelokuvan muodossa (vaatii Flash7:n). Tunnelmallisia hetkiä!

ps. Vihreät lanseerasivat eilen uuden ilmeensä ja "lähtivät levittämään teesejään" maakuntiin. Kovin hyvää kuvaa ei anna kuitenkaan se, että ainakaan tällä hetkellä ei Hesarinkaan mainostamista teeseistä löydy puolueen sivuilta muuta kuin kuusi otsikkoa. Sanottavaa ei taida siis juurikaan olla, vai ovatko teesit tarkoituksella "kesäiset kepeät"?

2 kommenttia:

Arto J. Virtanen kirjoitti...

Onhan siellä se pyöräilykypärä! Liikenne- ja viestintäministerin linjoilla..;) Demarinuorten pj on muuten huomannut saman, kuin sinä Esa:

http://www.hetavalimaki.blogspot.com/

Jussi kirjoitti...

No se kuusi otsikkoakin on parempi kuin viime vaalien Odella on asiaa -juliste jossa oli enemmän tekstiä kuin Voikkaan puhelinluettelossa ;-)
Siitä, ehkä kaikkien aikojen huonoimmasta vaalijulisteesta ei selvinnyt muuta kuin että Vihreät eivät osaa tiivistää sanottavaansa. Petrausta on kuitenkin luvassa...