tiistaina, tammikuuta 31, 2006

Maakunnan mies

Sosialidemokraattiseen blogimaailmaan on ilmestynyt myös ensimmäinen ministerin erityisavustaja. Sosiaali- ja terveysministeri Tuula Haataisen erityisavustaja, SDP:n puoluehallituksen nuorin jäsen ja joensuulainen kaupunginvaltuutettu Ismo Kainulainen on avannut jo maakunnallista huomiota herättäneen blogin.

Ismon blogissa harjoitetaan otsikon mukaan "arjen ja järjen pohdintaa politiikasta ja elämästä". Jään mielenkiinnolla odottamaan Ismon analyyseja ja näkemyksiä ajankohtaisista poliittisista kysymyksistä. On myös hyvä, että poliittisten blogien alueellinen kattavuus lisääntyy. Uskon, että myös oma toistaiseksi liian vähäinen Pohjois-Karjala -tietämykseni lisääntyy merkittävästi Ismon kirjoituksia seuraamalla.

3 kommenttia:

Vesto kirjoitti...

Intoa sekä sinulle ja Ismolle blogimerkintöjen tekemiseen. On sekä viihdyttävää että opettavaista lukea sellaisiakin blogimerkintöjä, joissa käsillä oleva asia on ennakolta tuttu ja kenties poliittisesti läheinen.

Petteri Oksa kirjoitti...

Sinut on haastettu meemiin!
Tehtävänanto: paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

Esa Suominen kirjoitti...

Argh! Kaipa tuota täytyy jossain vaiheessa harrastaa. Antton teki tuon jo. Varaan itselleni aikaa itsetutkiskeluun ainakin viikonlopun yli.