maanantaina, syyskuuta 25, 2006

Ehdolle!

SDP nimesi tänään kaksisataa ehdokasta tuleviin eduskuntavaaleihin. Olen itse heidän joukossaan. Lämmin kiitos kaikille minua jäsenvaaleissa tukeneille, nyt alkaa kova työ. Odotan innolla, ja toki myös jännityksellä tulevaa kampanjointia ja vaalityötä. Vaaliteemojani, ajatuksiani ym. tietoa löytyy osoitteesta www.esasuominen.net.

Muita alle kolmekymppisiä, verkosta jo löytyviä eduskuntavaaliehdokkaita ovat mm. Anna Mäenpää ja Heta Välimäki Helsingistä, Antti Lindtman Uudeltamaalta, Piia Elo Varsinais-Suomesta, Pirjo-Riitta Heinonen ja Joonas Lepistö Pirkanmaalta sekä Jenny Lindborg Keski-Suomesta. Tutustukaa myös heihin ja moniin muihin!

8 kommenttia:

laura kirjoitti...

Onnea Esa ehdokkuudesta ja menestystä vaaleissa!

Venla kirjoitti...

Onneksi olkoon Esa! Hieno homma ja ei muuta kun tsemppiä itse kampanjaan! :D

J Erra kirjoitti...

Onnittelut!

Niklas Holmberg kirjoitti...

Onneksi Olkoon, myös minun puolestani. Näyttää siltä että Varsinais-Suomessa on tällä kertaa poikkeuksellisen vahva joukko nuoria ehdokkaita eri puolueista, mikä tulevaisuuden kannalta lupaa hyvää. Käydään kova mutta asiallinen kilpailu.
t. Niklas

Viljaa kirjoitti...

Onnea Esa! Tosi hyvä juttu!

Esa Suominen kirjoitti...

Kiitos paljon tsempistä ja kannustuksesta. Perhosia on vatsassa, mutta hienoa tästä tulee. Niklasta varmaan tapaamme useammassakin paneelissa, nuo säännöt kelpaavat ainakin minulle.

Anna Mäenpää kirjoitti...

Onnea Esalle ja tsemppiä jatkoon!

Jussi kirjoitti...

Näytä niille, Esa, hardest working man in show business!