keskiviikkona, joulukuuta 05, 2007

YTM!

Varmistussoitto Tampereen yliopiston aktuaarinkansliaan varmisti iloisen tosiasian. Kaikki on hyväksytty ja mennyt läpi ja allekirjoittanut on lopultakin valmistunut yhteiskuntatieteiden maisteriksi.

Pakkopullagradu tuli lukuisten lykkäämisten ja sitkuttelujen jälkeen luojan kiitos syksyöinä runtattua kasaan. Tekeleestä eivät jälkipolvet lauluja tee, tai korkeintaan pilkka- sellaisia, mutta tällä hetkellä en jaksa moista surra. Tuntuu hassulta ajatella, että tästä joulusta tulee sellainen, jolloin ei tarvitse murehtia opintoja, voi keskittyä surutta kirjoihin, joita haluaa lukea, ilman huonoa omatuntoa.

Kiitokset kuuluvat useaan suuntaan, mutta erityisesti tänne. Kiitos juuri oikeanlaisesta tsempistä ja rohkaisevasta esimerkistä. Samaten kiittäminen lienee Ilkka Wennbergiä lähes legendaariseksi muodostuneesta motivaattorista. Onpa hyvä mieli! Tästä on mukava lähteä viettämään toista tärkeää päivää, vaimon syntymäpäivää.

10 kommenttia:

Pete kirjoitti...

Onnittelut!!!

Toivottaa YTM vm.2003

Anu kirjoitti...

Onnea! Todella arvostan sitä, että olet aktiivinen monella sektorilla, käyt töissä ja kuitenkin olen saanut puserrettua kasaan myös sen pirullisen pg:n.

Jaana Leppäkorpi kirjoitti...

Hienoa! Gradusta tärkein tieto on se, että se on tehty, loput ansiot sinulla on edessä ja niitä on varmasti paljon. Äärettömän paljon onnea!!!

Jukka kirjoitti...

Congratulations!

Tuomas Tiihonen kirjoitti...

Gratulis! Harva uskoi, moni epäili, näytit kaikille. ;-D

-Fantti

Jussi kirjoitti...

Vielä isot onnittelut! Kuulut näihin aktiiviopiskelijoihin joille ainakin Tampereen yliopiston johdolla oli oma nimityksensä: vaivoin valmistuneet.

Kiitoksia vaan kiitoksista, kyllä se oli sinun tahtosi voitto. Ilmoittele taas jos olet Treelle tulossa!

Hildur kirjoitti...

Onnittelut ja iso hali päälle!

Petja Jäppinen kirjoitti...

Eikös Tampereen yliopisto ole akateemisesti yhtä arvostettu kuin Piispanristin uimakoulu?

Esa Suominen kirjoitti...

Varmasti olisi, jos Piispanristillä olisi sellainen. ;)

laura kirjoitti...

Paljon onnea Esa! Hieno homma.